Skrivtjänster å sånt

Textbyrån - Aktiv Administration, skrivbyrån i Örebro

Skrivtjänster och kontorshjälpen i Örebro som inte är längre bort än din telefon eller dator

när Du själv har fått skrivkramp eller inte hinner med

Välkommen!

Inskrivning av text från inspelat material till exempel intervjuer (enskild eller i grupp), förhör, möten enskilda och i grupp. Jag skriver på svenska, engelska, norska, danska och har även hjälpt till med tyska, franska, italienska, holländska och kinesiska på grund av mitt stora nätverk. Se Tips, råd.

Engelska, tyska, franska, holländska, danska och finska är ett urval av de språk som har förekommit. Gäller det andra språk går det oftast att lösa. Jag har ett stort nätverk när det gäller både vanliga och ovanliga språk.

Jag skriver in din text utan formatering, layout eller spalt i ett Worddokument som du själv fixar till.

Har Du fått fram ditt budskap? Förstår alla vad Du menar? Är syftningen i meningen rätt? Ibland kan en "second opinion" från någon utomstående "novis" vara till hjälp. Att du vill ha din text granskad betyder inte att den är dåligt skriven, men det kan vara bra att få någon annans åsikt om innehållet. Du kan välja en vän, en kollega och du kan välja mig. Ditt material behöver inte vara inskrivet på datorn. Det kan vara handskrivet. Alla har inte dator(faktiskt) och alla måste inte ha en dator. Det är ju klart att jag tycker det ;-).

Ordbehandling, redigering:

Inskrivning av exempelvis handskrivna manus och/eller redigering av redan inskriven text. Formatering, layout och utseende på det färdiga dokumentet. Scanning, utskrifter, överföring och konvertering av text till och från PDF-format.

Innebär inskrivning av besiktningsprotokoll, rambeskrivningar, rumsbeskrivningar, AF, mötesprotokoll och Drift- och skötselinstruktioner.

Daglig bokföring, fakturering, löneuträkning, moms- och skattedeklarationer. Inkomstdeklarationer för enskilda personer och mindre företag.

 

Textbyrån/Aktiv Administration . Ö Vintergatan 92, 2 tr . 703 43 Örebro . 070-422 17 83 . monica@textbyran.se

Copyright © 2013. Textbyrån. All Rights Reserved